Reygras Otu

Reygras Otu

Reygras Otu

Günümüz hayvancılığın en büyük sorunu yemlerin pahalı olması ve kullanılan yemlerin hayvanlarda yan etkilerinin görülmesidir.Bu sorunları ortadan kaldırmanın tek yolu reygras otudur.Reygras otu tohumu ekmek hayvancılığı yüksek maliyetten kurtaracaktır.Reygras otu sizi sadece yüksek maliyetten kurtarmakla bırakmayıp hayvanlarınızda oluşan et ve süt artışı ile sizi daha ileriye taşıyacaktır.

Reygras otu tohumu dekara 5 kg ekilir.1 dekardan 10-15 ton yeşil ot ve 2-4 ton kuru vererek o istediğiniz masrafsız hayvancılık şansını reygras otu ile yakalayacaksınız.

Yapılan deneme ekimlerinde  Reygras otunun yoncadan daha fazla protein oranına sahip olduğunu uzmanlarca tespit edilmiştir.

Reygras otunu faydaları saymakla bitmeyip hayvanlar için adeta bir anzer balıdır.Hayvanlarda tüylerde parlaklık sağlar,tırnak ayak sağlığında düzelmeye yol açar.Masit vakalarını azaltır döl tutmada iyileşme sağlar.Reygras otunun çok fazla besleyici özelliği vardır.Mısır slajı ve fabrika yemine bağımlılığını reygras otu en aza indirgeyecektir.

Italian Reygras ithal bir yem bitkisidir.Eskişehir çimini reygras diye satın almayın.Aldığınız ürünün  İthal Sertifikalı olmasına büyük önem gösteriniz.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis
Online Alışveriş Hemen Ara