TZOB: Bu ülke çiftçinin kıymetini bilemedi!

TZOB: Bu ülke çiftçinin kıymetini bilemedi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, bu ülkede çiftçinin kıymetinin anlaşılmadığını söyledi.

TZOB: Bu ülke çiftçinin kıymetini bilemedi!

TZOB'un çalışanlarına verdiği iftarda konuşan Şemsi Bayraktar, çiftçilerin ürettikleriyle iftarın açıldığını, bir taraftan bu nimetleri verdiği için Cenabı Allah'a şükrederken, bir taraftan da bu ürettikleri için çiftçilere teşekkürü de bir borç bildiklerini vurguladı.

Bu ülkede yaşayan herkes çiftçinin ürettiklerini tükettiğini ifade eden Şemsi Bayraktar, “Ben zaman zaman söylüyorum. Maalesef çiftçimizin kıymeti bu ülkede hala anlaşılamadı. Anlaşılıncaya kadar da mücadelemiz devam edecektir. Çiftçimize hizmet vermek üzere Odalarımız, Birliğimiz çok ciddi faaliyetler içinde. Ama bunlar yetmez. Daha fazla çalışmamız, çiftçilerimize daha fazla hizmet vermemiz lazım. Ziraat Odaları olarak tesisleşmede, hizmette büyük bir yol aldık. Bütün bunlara rağmen, daha çok eserler, hizmetler gerçekleştirmemiz, sürekli kendimizi geliştirmemiz lazım. Çünkü kendini yetiştirmeyen toplumların ayakta kalma şansı kalmadı. Öyle bir dünyada yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Bayraktar, 2017 yılını alanda çiftçiyle daha fazla buluşma yılı ilan ettiklerini, bu manada çiftçiye daha fazla ulaşacaklarını, sürekli temas içinde olacaklarını vurguladı.

BASINDAN ALINTIDIR.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis
Online Alışveriş Hemen Ara