Arsız Çim Tohumu

Arsız Çim Tohumu

 Arsız Çim Tohumu

Arsız çim tohumu, festuca arundinacea, bermuda grass, lolium perenne, poa pratensis, 3’lü ve 4’lü karışım ayrıca 6’lı karışım çim tohumları içerisinde bu çim tohumlarını ve variyetelerini karışımda kullanmaktayız. Çim tohumlarımız uluslararası OECD sertifikası olan ithal çimlerdir. Basılmaya çiğnenmeye dayanıklı arsız çim tohumu çeşitlerinden oluşmaktadır. Arsız çim tohumu arayışlarında Torunoğlu Tohumculuktan tohumlarınızı tedarik edebilirsiniz. Çim tohumlarımız çimlenme garantili olup, karışımlarımız ismine uygun olarak hazırlanmaktadır.

6 lı Karışım Çim Tohumu

6’lı karışım çim tohumu, lolium perenne , festuca arundinacea, poa pratensis bu çim tohumlarının farklı varieteleri (çeşitleri)nden oluşmaktadır. 6 farklı çim tohumu bir bütünlük içerisinde değişik oranlarda karıştırılıp satışa hazır hale getirmekteyiz. 6 lı çim tohumu karışımı sert iklim bölgelerine uygun bir çim karışımıdır. Sıcak iklim bölgeleri için farklı karışımlar tavsiye etmekteyiz.

7 li Karışım Çim Tohumu

7 farklı çim tohumu çeşidi ve variyetesinin bir araya gelmesi sonucu güzel bir kombinasyondur. Bahçelerde, peyzaj alanlarda, park bahçelerde mükemmel bir görüntü ortaya çıkar. Basılmaya, çiğnenmeye dayanıklı bir 7'li karışım çim tohumudur. 7'li karışım çim tohumunu uygun fiyatlı olarak satışını yapmaktayız. 7'li karışım çim tohumu nereden alınır? Torunoğlu Tohumculuğu tercih etmeniz durumunda uygun fiyat ve yüksek kaliteyle tanışmış olursunuz. 

Hangi Çim Tohumunu Almalıyım

Hangi çim tohumunu almalıyım diye tasa etmeyin, Torunoğlu Tohumculuk’ta uzman ekibimiz bulunduğunuz bölgeye göre size en dayanıklı, en güzel görünümlü çim tohumunu tavsiye edecektir. Çim tohumlarımız uzun ömürlü basılmaya ve çiğnenmeye dayanıklıdır. Tüm Türkiye geneline istenilen miktarda kargoyla en hızlı şekilde adresinize kadar ulaştırmaktayız. Hangi çim tohumunu almalıyım diye firmamıza sormanız kafidir.

En İyi Çim Tohumu

En iyi çim tohumunu siz müşterilerimiz için oluşturduğumuz karışımlar halinde satışa sunmaktayız. Festuca arundinacea (kamışsı yumak), lolium perenne (İngiliz çimi), bermuda grass (köpek dişi ayrığı), poa pratensis (çayır salkım otu) gibi tohumları ayrıca tek de (sade olarak) satışını yapmaktayız. Tohumlarımız uluslararası OECD güvencesinde ve Torunoğlu Tohumculuk garantisiyle sizlere en hızlı şekilde ulaşacaktır. Dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz. Ayrıca online web sitemizden de alışveriş yapabilirsiniz.

Basılmaya Dayanıklı Çim

Basılmaya en dayanıklı çim tohumlarının başında festuca arundinacea (kamışsı yumak), bermuda grass (köpek dişi ayrığı), lolium perenne (İngiliz çimi) ve poa pratensis (çayır salkım otu) gelir. Bunlar içinde en dayanıklısı festuca arundinacea ve bermuda grasstır. Basılmaya dayanıklı çim ekerken karışımlı olanları tercih etmek daha doğru olur. Çim tohumlarında dünyanın önde gelen çim üreticisi firmalarıyla çalışmaktayız. Tüm çim tohumlarımız çimlenme garantilidir. Güzel bir yeşil alan oluşturur. Çevrenizi güzelleştirmek için çim tohumu konusunda ve çim tohumu fiyatları konusunda Torunoğlu Tohumculuğu güvenle tercih edebilirsiniz.

0532 266 40 41 – 0322 239 88 08 – ofis cep: 0530 300 52 73 – 0322 239 88 09  

Daha detaylı bilgi almak için https://www.torunoglutohum.com/tekli-cim-tohumlari.html


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis
Online Alışveriş Hemen Ara